DEZENFEKSİYON Nasıl Yapılır? Hangi dezenfektan Kullanılmalıdır? Kimler dezenfeksiyon yapmaya yetkilidir?


Evimizi Nasıl Dezefekte Edebiliriz? 

Ev yapımı dezenfektanlar veya sirke ile dezenfekte yöntemi ev dezenfekte etmek için tek başına yeterli değildir. Peki ev temizliğinde en iyi dezenfektan hangisidir? Hijyenik bir eve kavuşmak için evi yüksek düzey dezenfektanlar ve dezenfeksiyon makinesi ile dezenfekte etmek gerekir. Sık kullandığımız banyo, mutfak gibi ıslak alanlar, dışarıdan geldiğimizde tuttuğumuz kapı kolları, lavabo bataryaları ve sık dokunduğumuz yüzeylerde görünmeyen bakteri ve virüslere kesin çözüm Nano Dezenfeksiyon işlemidir. Bundan sonra “ev nasıl dezenfekte edilir?” diye düşünmek zorunda değilsin. Nano gümüş partiküller, dezenfektan makinesi yardımıyla püskürtüldüğü ortamda tutunur, %99.99 ile %99.999 arasında etki ederek virüs ve bakterilerin metabolizmasını bozar, üremelerini engeller. Size de sadece evinizde güvenle oturmak kalır.

Dezenfektan nedir? En iyi dezenfektan hangisidir? Nano dezenfektan nasıl yapılır?

Antimikrobiyal / antibakteriyel özellik taşıyan dezenfeksiyon malzemeleri dezenfektan olarak anılır. Nano gümüş dezenfektan en etkili dezenfekte ürünlerinden biridir. Ne yazık ki piyasada birçok sahte dezenfektan bulunmaktadır. Bu tip ürünlerden kaçmak için mutlaka dezenfektanın Sağlık Bakanlığı onaylı olup olmadığına bakınız. Bununla birlikte, dezenfektan içeriği de büyük önem taşımaktadır. Doğal dezenfektan tercih etmeniz hem sağlığınız hem de işlemin kalıcılığı için önemlidir. Detay böcek ilaçlama ve dezenfeksiyonun sağladığı Nano Dezenfeksiyon hizmeti %100 vegan içeriği sayesinde toksik etkilere ve ciltte iritasyonlara sebep olmaz. Saf gümüşün nano boyuta indirgenmesiyle yapılır. Hidrojen peroksit dezenfektana ve dezenfektan alkole göre kalıcılığı daha yüksektir. En iyi dezenfektan markası değil, dezenfektan içindekiler kısmı kalite kontrolünde çok önemlidir.

Dezenfeksiyon nasıl yapılır?

Dezenfeksiyon işlemi, dezenfektanın ulv dezenfeksiyon cihazı ile ortama püskürtülmesiyle gerçekleştirilmelidir. Nano Dezenfeksiyon ile kapalı olan her alanı dezenfekte edebilirsiniz. Nano Dezenfeksiyon diğer dezenfeksiyon yöntemleri arasında en etkili yöntemlerden biridir. Dezenfeksiyon öncesi veya sonrası ev temizliğine ihtiyaç duymazsınız. Profesyonel ekibimiz kısa süre içinde etkili bir biçimde evinizi dezenfekte edecek.

Dezenfeksiyon Uygulamasını Kimler Yapar?

Dezenfeksiyon işi uzman kişilerce yapılmadığında çok ciddi sonuçları olan son derece riskli olan profesyonel bir hizmet türüdür. Bu sebeple bu işi meslek edinmiş gerekli kurum ve kuruluşlardan eğitim almış bu eğitimler sonunda ilaçlama yapabilmek için sertifikalandırılmış kişilerden ve şirketlerden hizmet alınması gereklidir. Hizmet alacağınız bu kişi veya şirketler yine Sağlık Bakanlığının onayladığı biyosidal ruhsatlı ilaçlarla ilaçlama yapmaları şarttır. Bu işi bilinçsiz şekilde yapan ve ne şekil bir ilaç kullandıkları belli olamayan kişilerden hizmet alırken sağlığınızı ve paranızı çöpe atmış olabileceğinizi aklınızdan çıkarmayın.

Araç içi dezenfeksiyon gerekli midir?

Arabamıza binmeden önce, gün içinde birçok yere dokunuruz. Araç içinde kapı kolu, direksiyon, vites, el freni ve selektörler gibi temas ettiğimiz bölgelere virüs ve bakteri bulaştırma olanağımız yüksektir. Özellikle, arabamızı otoparka veya tanımadığımız başka birine teslim ettiğimizde o kişinin de temas ettiği noktalara bakteri ve virüs bulaştırma olasılığı doğar. Ev dezenfekte hizmetine ek alacağınız araç dezenfeksiyon hizmeti sayesinde arabanız her zamankinden güvenli olacak! Dezenfektan makinası ile püskürtülen araç içi dezenfektan, bulunduğu ortama nüfuz ederek ortamı bakteri ve virüslerden %99.99 oranında arındıracak.

Kullanılan ürünün içeriği nedir?

Nanoksia Biyoteknoloji farklı bitki türlerini kullanarak; gümüş, çinko, demir gibi maddelerin antimikrobiyal ve antikanserojen özellikteki nanopartikül sentezini yapmaktadır. Bu sayede doğaya ve insan sağlığına zararsız yüzde yüz bitkisel endüstriyel ürünlerin üretilmesini sağlamış olacaktır. Nanoksia ürünlerinde kullanılan gümüş sadece, Avrupa Birliği Kimya Ajansı, ECHA, tarafından onaylanmış tedarikçilerden satın alınmaktadır.

Evimizdeki Bakteri ve Virüslerin Ne Kadar Farkındayız?

Zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz evimizde kendimizi güvende hissetmek isteriz. Peki gerçekten güvende miyiz? Sık kullandığımız alanlarda dip köşe temizlikle bile yok edilemeyen bir çok virüs ve bakteri bulunmakta. Detay böcek ilaçlama ve dezenfeksiyon farkını bir kez daha yaşamaya var mısın? Nanobiotech tarafından üretilen, dezenfeksiyon hizmetlerinde kullandığımız nano gümüş dezenfektan Nanoksia’nın Covid-19’a karşı etkili olduğu ve kullanıldığı yüzeylerdeki virüsleri, Covid-19 dahil olmak üzere etkisiz hale getirdiği Merieux Nutrisciences’ın yaptığı testler sonucunda belirlenmiştir. %100 bitkisel, Sağlık Bakanlığı onaylı hizmetimizle evini dezenfekte ettirmenin şimdi tam zamanı!

Nano Gümüş İyon Teknoloji Nedir?

Gümüş anti-bakteriyel ve anti-mikrobiyel özelliği olan çok değerli bir madendir. İnsanlar için zararsız bir metaldir. Gümüşün bu özelliği çok eski çağlardan beri bilinmesine rağmen, geçtiğimiz yıllarda yapılan deneyler ve çalışmalar neticesinde gümüşün bu özelliğinden nano teknoloji sayesinde çok daha verimli bir şekilde faydalanılmasını sağlamıştır. Gümüşün nano boyuta indirgenmesi onun virüs,bakteri ve mantarlar üzerindeki yok etme ve uzun süre koruma etkisini inanılmaz derecede artırmaktadır. Nano parçacıklar herhangi bir maddenin yüzeyinde kaplı olduğunda, yüzey alanı birkaç milyon kat artarak, çok güçlü anti baknteriyel etki sağlar. Mutasyona uğramış veya uğramamış, bilinen 650 patojeni çok kısa bir sürede öldürdüğü raporlanan nano gümüş, bu nedenle tıp çevrelerinde doğal antibiyotik olarak nitelendirilmektedir.Boyut olarak, 10-100  aralığında olan ürünler “nano teknolojik ürün” diye sınıflandırılır. Nano Gümüş, 10-100 nanometre boyutunda olan metalik gümüş tanecikleridir. Yüksek teknoloji içeren “nano teknolojik süreç” ile elde edilir.