Kokulu İlaçlama yöntemi ilaçlama yapılacak alanlarda yarık ve çatlaklarda yuvalarda saklanan heşerelerin açığa çıkması için kullanılan EC formülasyonlu ilaçların kullanıldığı yöntemdir.. Bu yöntem ağır haşere böcek istilası olan durumlarda kullanılır. bodrum depo çatı arası gibi yerlerde gelenlde tercih edilir.

KOKULU BÖCEK İLAÇLAMA

Bu ilaçlama yöntemi bütün ilaçlama firmalarının kullanmış oldukları ilaçlama yöntemlerinden biridir. Haşere ve böceklerin çok fazla olduğu ortamlarda önerilir ve en etkili yöntemdir. bu ilaçlama şeklinde ortam en az iki saat boş bırakılır terk edilir. Bu yöntemde kullanılan ilaçların kokusu böcekleri iğrite ederek saklandıkları yuvalarından dışarı çıkmalarını ve ilaca temas etmelerini sağlar ve ölüm gerçekleşir. Bu ilaçlama şeklinden daha iyi verim almak için ortam daha uzun süre terk edilmesi faydalı olacaktır. İlaçlama profesyonel ekiplerce ve profesyonel ekipmanlarla yapılmalı koruyucu malzemeler muhakkak kullanılmalıdır. ilaçlama yapılan alanda yetkisiz kişiler bulunmamalı evcil hayvanlar akvaryumlar dışarı çıkarılmalıdır. büyük akvaryumlar çıkarılamayacaksa eğer üzeri ıslak havlu vb. ile izole edilmeli ve hava sistemi kapatılmalıdır. ilaçlama sonrası mekan kullanılmadan önce iyice havalandırılmalı ve sonrasında kullanılmalıdır. ayrıntılı bilgi ve hizmet almak için iletişime geçebilirsiniz.
Böcek popülasyonunun çok fazla olduğu mekanlarda kokulu böcek ilaçlama yapılması çözümün kısa süreli çözülmesi açısından oldukça etkili bir ilaçlama yöntemidir. Kokulu ilaçlama yöntemi pülverizatör veya ulv gibi sıvı kokulu ilaçların püskürtme ve sisleme şeklinde uygunlaması ile yapılmaktadır. Kokulu ilaçlama yapılan bir mekanda insan veya evcil hayvan bulunmaması gerekmektedir. Mekanın minimum 4-5 saat kapalı tutulması tekrar gelindikten sonra en az 1-2 saat havalandırılması gerekir. Bir takım eşyaların yıkanması temizlenmesi gerekecektir.  Maskeli ve tam korunmalı yapılacak bu uygulama esnasında maskesiz ve korunmasız olarak mekanda bulunulmaması gerekmektedir. Detaylı bilgi için çağrı merkezi numaralarımızı günün 24 saati arayabilir detaylı bilgi alabilirsiniz.